Over mij

Wie ben ik?

“Ik heb een soort honger naar groei en ontwikkeling”, zeg ik vaak. Combineer dat met een flinke dosis nieuwsgierigheid, positiviteit en daadkracht en je hebt het startpakket om altijd actief bezig te zijn met wie en wat ben ik, waar krijg ik energie van en wat kan ik nu doen wat het verschil gaat maken. Jarenlang heb ik me ondergedompeld in boeken, podcasts en seminars en meerdaagse trainingen over persoonlijk leiderschap, neuropsychologie, gedrag en focus o.a. van Remco Claassen en Tony Robbins. Wat een feest dat je nooit ben uitgeleerd. Ik blijf dus altijd een wensenlijstje houden wat boeken, podcasts en seminars betreft.

Na zo’n seminar of na het lezen van een boek haalde ik de voor mij essentieel dingen eruit. De dingen waarvan ik van binnen voelde dat ik ‘AAN’ ging en ik zette deze gelijk om in concrete zaken die ik gelijk de volgende dag kon gaan toepassen. Het is een passie van mij om mijn hoofddoel, dagelijks in kleine stapjes terug te laten komen in mijn weekindeling en agenda.

Toen mijn omgeving steeds vaker vragen ging stellen: ‘Je doet veel en hebt altijd energie, hoe doe je dat?’ en ‘Jouw agenda indeling, kun je me daar eens iets meer over vertellen?’ merkte ik dat wat ik deed, niet voor iedereen vanzelfsprekend was. Het kwartje viel pas echt toen ik verschillende keren mensen sprak, een paar maanden tot een half jaar na een meerdaagse training en ik de vraag kreeg: ‘Wat doe jij nu nog met de informatie van … ?’ Ik kon altijd zonder na te denken gelijk een aantal zaken opnoemen. Als ik de vraag terugstelde, bleef het soms stil… Dat was het moment dat ik besefte dat mijn kracht ligt in de theorie omzetten naar de praktijk. Om concreet aan de slag te gaan en dit zo aan te passen op hoe dit voor mij werkt. Dat was het moment dat Endless Motivation startte. Hiermee kan ik ongelofelijk van waarde zijn voor anderen. De theorie omzetten in het hoe voor jou. Overzicht en richting creëren in leven en agenda.

Als mijn deelnemers het zelf hebben over transformaties in zich zelf, dan maakt mijn hart een sprongetje van geluk. Maar misschien nog wel meer als het ze toch lukt, nadat het even tegen zat. Luisteren naar wat op dat moment nodig is, is in mijn ogen essentieel. Ook is het voor mij een genietmomentje als ik zie en voel dat ze het geleerde dagelijks toepassen. Soms hebben ze het zelf niet eens door. Zo fijn als ik ze dan mag wijzen op die kleine verschillen die zorgen voor een groots effect.

Het maatschappelijke in mij:

Naast eigenaar van Endless Motivation ben ik ook eigenaar van mijn eigen vergaderlocatie INSIDE Middelburg. Het maatschappelijke zit in mij en dus ook in mijn bedrijven. Daarom heb ik bij INSIDE Middelburg en Endless Motivation gekozen voor een maatschappelijk doel. Zo’n doel kan ver weg of dichtbij zijn. Vanwege mijn achtergrond met het werken met jongeren met een beperking heb ik ervaren dat voor sommige kinderen en jongeren liefde en onbezorgd genieten geen vanzelfsprekendheid is. Ik wil gratis dagjes cadeau geven aan kwetsbare jongeren in de regio. Glinsterogen en grote glimlachen zien bij deze doelgroep is wat ik met 5% van de opbrengst wil gaan realiseren. Dat is waar ik me voor wil inzetten!