AANBOD

Overzicht:
•Individueel Focus Boost Traject 4 mnd – €2447,-
•Online masterclass ‘Welk Powertype ben jij?’ – €197,-
•Online workshop ‘Meer grip op je leven en agenda’ – €47,-
•Online workshop ‘Keuzes maken vanuit richtingsbesef’ – €47,-
•Telefonisch of via zoom ‘Ik-denk-met-je-mee-sessie’ 75 min – v.a. €150,-

“Van 80 uur in de week werken, naar Full Focus in 30-35 uur mijn werkzaamheden doen! Eenverschil van dag en nacht!! 
Na dit traject heb ik 200% meer focus, méér rust én overzicht. 
Nu is het tijd voor ‘the next level’. Nog meer groeien met mijn bedrijf, want 
Nu is er ruimte 
Nu is er rust 
Nu is er focus 

Dit traject is waardevol voor ondernemers die in de spiegel durven te kijken en gaan voor groei en meer focus. Geloof me: dit programma werkt!” – Rachelle van Zeeuwze

INDIVIDUEEL FOCUS BOOST TRAJECT – €2500,-
‘In 4 mnd een focusboost in de juiste richting’

Voor ambitieuze ondernemers en professionals die in 4 maanden een specifieke hulpvraag willen aanpakken en/of niet houden van groepssessies. Zo kan het zijn dat ze richting willen bepalen (wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik) en een plan van aanpak willen maken hoe keuzes te maken en in actie te komen. Of hulp nodig hebben bij het aanbrengen van rust en overzicht in hun leven en agenda.

Interesse? Plan HIER een gratis Focus Oriëntatie Gesprek t.w.v. €177,- in.
Zodra je de afspraak bevestigd hebt, verschijnt deze zowel in jouw als in mijn mailbox. Vervolgens ontvang je een persoonlijke mail van mij, met een bevestiging.

“Door het gevolgde focustraject bij Willemijn heb ik mooie groeistappen kunnen zetten in mijn onderneming. Hierdoor is er een aangename balansin mijn leven ontstaan waar ik erg blij mee ben! De modules die ik heb gevolgd waren helder en compleet, en gaven me veel inzicht in mezelf. Daarnaast bevat de cursusinformatie ook nog eens veel handige tools waardoor ik mijn bedrijfsvoering nog efficiënter kon inrichten! De warme en kundige persoonlijkheid van Willemijn heeft het tot een mooi geheel gemaakt waardoor ik heb kunnen realiseren wat ik voor ogen had. Ik kan een ieder dit traject dan ook van harte aanbevelen!” – Bianca Lobbezoo

ONLINE MASTERCLASS ‘Welk Powertype ben jij?’ – €197,-
Incl. Powertype test en digitaal rapport (20 A4) t.w.v. €99
,-

Het Powertype rapport (20 A4) geeft je inzicht in jouw unieke kracht, hoe jij volledig tot je recht komt en je vol passie aan de wereld kunt laten zien wat er in je zeit. Als je jouw kracht en kwaliteiten onvoldoende kent of leeft, hoe kunnen anderen dan zien hoe bijzonder je bent, wat jou drijft en wat je moeiteloos voor elkaar krijgt? 

M.b.v. één online masterclass krijg je meer zelfvertrouwen, een krachtige profilering en energieke communicatie, zodat je zakelijk gezien meer ideale klanten aantrekt waardoor je energiepijl en omzet groeit. 

Interesse? Stuur me een bericht, klik hier.

ONLINE WORKSHOP ‘Meer grip op je leven en agenda?’ – €47,-

Voor wie?
•Iedereen die geleefd wordt door alles wat ‘moet’ en ‘hoort’.
•Iedereen die het gevoel heeft et weinig tijd te hebben voor mijn gezin/werk/zichzelf.
•Iedereen die moeilijk nee kan zeggen tegen afspraken en voorstellen van anderen.

M.b.v. één simpele tool ben je na de online workshop iedere week in staat om een persoonlijke weekindeling te creëren en te behouden. Dit levert je wekelijke meer energie, meer rust en meer overzicht op. 

Interesse? Stuur me een bericht, klik hier.

“Ik heb vanavond de online workshop ‘Meer grip op je leven en agenda’ gevolgd van Willemijn. Ze geeft op een hele professionele en eigen manier deze workshop, waardoor je een goed inzicht krijgt van de dingen die je moet en wilt doen in een week. Hierdoor leer je betere focus te krijgen waardoor je meer rust krijgt en ziet wat belangrijk is voor jou. En je jezelf niet voorbij loopt. Bedankt Willemijn, ik ga hier zeker mee aan de slag.”

ONLINE WORKSHOP ‘Wees trouw aan jezelf en maak keuzes vanuit richtingsbesef’ – €47,-

M.b.v. één korte en persoonlijke grondwet lukt het jou om makkelijker keus te maken en meer trouw aan jezelf te leven. Na deze online workshop weet je hoe je kunt ontdekken waar jij energie van krijgt, heb jij je eigen persoonlijke grondwet geschreven en heb je handvatten meegekregen hoe je deze tool in je leefstijl kunt implementeren. 

Interesse? Stuur me een bericht, klik hier.

“Wat verhelderend om alles wat in mijn hoofd zat nu op papier te hebben staan in mijn eigen grondwet. Het geeft me rust, kracht, energie en vertrouwen.”  

‘IK-DENK-MET-JE-MEE-SESSIE’ 75 min v.a. €150,-
Telefonisch of via zoom

Voor iedereen die behoefte heeft om te sparren met een buddy die kritisch en objectief meedenkt en je liefdevol in de spiegel laat kijken.

Dat ik waarde lever weet ik zeker. De hoogte van de waarde bepaal jezelf na afloop van het gesprek. Je kunt dan aangeven of je een factuur wilt ontvangen van €150,-, €200,- of €250,-.

Interesse? Plan een afspraak in via deze link. Zodra je de afspraak bevestigd hebt, verschijnt deze zowel in jouw als in mijn inbox.

“Ik heb bij Willemijn de kick-off-dag gevolgd, een ééndaagse workshop voor meer focus en dus meer resultaat. Focus is ook in mijn businesscoachtrajecten een belangrijk onderdeel voor mijn klanten. En aangezien Willemijn daar expert in is, vond ik het heel interessant om deze dag bij haar te volgen. De Powertype test en met name de resultaten daarvan vond ik super inspirerend. Je leert o.a. wat je eigen kernwaarden zijn, maar ook welke kleuren bij je passen en waar ze voor staan. Reuze handig nu ik met mijn rebranding bezig ben! Maar ook de inzichten die ik heb opgedaan met mijn energiegevers en -vreters waren een eye-opener. En ik ben ontzettend onder de indruk over hoe je je weekagenda zó invult, dat je voor elke rol in je leven voldoende tijd reserveert. Zo maak je tijd voor dingen die je belangrijk vindt. En Willemijn leert haar klanten met veel energie hoe ze dat moeten doen. Wil je ook meer tijd overhouden en je energie verhogen? Dan is Willemijn de vrouw bij wie je moet zijn!” – Masja Slootweg (deelnemer KICK-OFF-DAG)